Testkezelések / Zsírmobilizáció


Magicpolar / radiofrekvenciás testkezelés / arcfiatalítás

EinSung cég (több mint 40 éve gyárt elektrokozmetikai gépeket, 40 országba szállítják saját gyártású esztétikai berendezéseit. számos vezető orvosi szakértő csoporttal és korházzal együtt működő koreai vállalat.) orvosi mínőségű gépével dolgozok,mely már sok plasztikai sebészeten is megtalálható.
A Magicpolar a legfejlettebb valódi hexapolaris RF technológiat alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban, kezelésérzetben messze túlmutat elődjein. 3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

Arckezelés/fiatalítás: hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal feszesebb hatást eredményez, fibroblasztok metabolizmusát stimulálja, mely a kollagen megújulását segíti elő, mely adja a tartós hatást.
Arc 7.000.- / 15 perc
+nyak + 2.000.-
+dekoltázs + 3.000.-


Zsírmobilizáció / feszesítés / cellulitkezelés


Bőrfelszínen 45-46 fok keletkezik, míg a zsírszövetben 62-65 fok, ez a magas hőmérséklet olvasztja a zsírsejteket, fellazítja a méreganyagokat, vér-és nyirokkeringést javítja, kollagén termelődést fokozza. Centikben mérhető fogyás, feszes, egyenletes bőrfelszín.

Árak testtájanként változnak:

  Has 8.000.-
  Hát 8.000.-
  Felkar 5.000.-
  Comb 10.000.-
  Fenék 5.000.-


Több testtáj kezelésénél egyéni kedvezmény!

Előzetes, személyes konzultáció szükséges!

 

Hullámmasszázs

 

Az emberi szervezet létének alapvető feltétele a vérkeringés és nyitokkeringés megfelelő működése. a mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.

Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

A Dr. Life hullámmasszázs berendezésnek kezelőegység légkamráinak egymás után történő felfúvásával majd leeresztésével folyamamtosan váltakozó nyomásviszonyokat hozunk létre a kezelt területeken. Egyrészt segít helyreállítani az alapvető fontos élettani folyamatokat, másrész a vénás-és nyirok keringési rendszerek esztétikai és terápiás kezelések széles lehetőségét kínálja.

A modern fogyasztó-és cellulit kezelések elengedhetetlen kiegészítője!

Kezelés időtartama: 30 perc

Ára: 2000,-

        2500,-(cellulit, zsírégető hatóanyaggal)

        1500,-(Magic polar kezelés utáni nyirokelvezetés)

Kezeléshez saját leggings szükséges!

Akciós bérletek vásárolhatóak!